Tuotevalikko
Valmistaja

Tuoteryhmät

 
Tuotteet
Klikkaa kuvia niin näet ne suurempana.

Ota yhteyttä kun haluat lisätietoja tai tarjouksen laitteista.
Tuote: Gymtec walkpal Walkapal Kävely-juoksumatto
Kuvaus:

Pituus  203 cm   Leveys   85 cm   Korkeus 119 cm
Paino 94 kg
Max käyttäjän paino 145 kg


Nyt on vihdoin hyvä kävely - juoksumatto kuntoutukseen. Walkpal on varustettu kaikilla perustoiminnoilla. Maton sivuilla on kaiteet, joista saa tukevan ja turvallisen tuen. Tämä matto soveltuu erinomaisesti kuntoutukseen, senioriliikuntaan.  Laite on helppokäyttöinen, valikko on suuri ja kirkas LED näyttö. Walkpal mattoa on  saatavilla kahtena versiona, Walkpal ja Walkpal Plus. Matto lähtee hitaasti liikkeelle ja on näin ollen hyvin turvallinen.

Matto on hyvin matala, mikä helpottaa matolle menoa. ja poistumista siltä. Valittavanasi on neljä   perus-ohjelmaa ja 3 eri sykeohjattua ohjelmaa pikanappien takana.

Walkpal Plus matossa on pienin nopeus (vain 0.2 km / h), alhainen nopeus on erittäin tärkeä ja hyödyllinen kuntoutuksessa  ja vanhuksille.
Suurin nopeus on 8 km / h.

Walkpal Plus matossa on vahva AC moottori.
Walkpal  maton  pienin nopeus on 0,8 km / h ja suurin nopeus on 14 km / h. Molemmissa malleissa on  käsipulssimittaus sekä ovat Polar-yhteensopiva. Sanomalehti - ja pullotelineet ovat molemmissa malleissa.

Gymtec laitteet tai tavarat ovat yhteistyökumppaneidemme valmistamia ja meidän kanssamme kehittämiä korkealaatuisia tuotteita. Gymtec merkin saavat  tuotteet on tarkoin valikoituja ja rajusti testattuja tuotteita.
Ne on kehitetty juuri sinun salillesi, ammattimaiseen käyttöön

Powered by Smart Kotisivutyökalu